Kullen

Hela kullen är 9 veckor idag! (nyfödda på bilden)

Alla tre blev helt UA på besiktningen förra veckan =)


Kommentarer
Postat av: mie

sugen på en ny bloggdesign? Tävla om en här http://memie.blogg.se/2008/september/tavlingsdax.html . Tävlingen går ut om bara någon timme och än är det bara två som är med, så chansen är stor att vinna!











Du kan även buda på den här designen: http://memie.blogg.se/2008/september/bloggauktion-pa-hostdesign.html , även denna går ut om någon timme så den kan bli din för startbudet!

2008-09-12 @ 16:55:29
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Maria

Dom små söta valpisarna :).



Diesel hälsar och tackar sina fans! ;) :)hehe.

2008-09-12 @ 19:40:03
URL: http://chihuahuaworld.blogg.se/
Postat av: Veronica

Jag är ingen bokmal, men när jag väl hittat böcker i min smak kan jag inte sluta läsa. Jag vet inte hur pass intresserad du är av Mötley Crüe men deras bok The Dirt ligger självklart 1a på min tio-topp-lista :) Och på andra plats Nikki Sixx självbiografi.



Nyligen lästa böcker som jag tycker är läsvärda är boken "äcklig" och "jag dödade mitt barn". Intressanta böcker. El choco som jag läser nu är också väldigt bra, iaf hittills. Sen har vi "gömda" och asyl + den tredje som ja aldrig minns namnet på. "Pojken som kallades det", jonas gardell "En komikers uppväxt" och "Ett ufo gör entre" :) Och "bakom stängda dörrar".. Det var dom ja kom på, och antagligen dom bästa eftersom dom fassnat i huvudet =) Hoppas ja kunde vara till nån hjälp.

Har du något boktips på verklighetsbaserade böcker så hojta =)

2008-09-12 @ 20:47:09
URL: http://vaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0